Vijuga

Vijuga is a platform that connects artists, art lovers and sellers of materials and  accessories for artists in one unique place.

It gives artists the opportunity to present themselves, win new customers and new oportunities for present their work in galleries.

For art lovers there is opportunity to enjoy top artists and their fantastic work that they create with a lot of love and passion.

The main goal of Vijuga is to gather artists who invest in their work with a lots of love, passion and energy.

We believe that such work are most valuable.We offer sellers a top service for the promotion of their companies and products through a unique partnership system.

Facebook: https://www.facebook.com/vijuga.com.hr/


Prime Vijuga: https://www.prime.vijuga.com/[VIJUGA] Imamo čast predstaviti tri tj dvije odlične umjetnice s Vijuge koje su organizirale Tradicionalnu izložbu studenata u Čačku.

Poslušajte njihovu priču o samom počecima ovog odličnog događaja u kojem samo i mi bili gosti ove godine te uživali u odličnim radovima. Aleksandra  Ivana Marija TIS  

Velika nam je čast što je danas u uredu Vijuge bila naša talentirana umjetnica TakacNatasa sa kojom samo napravili intervju kojeg ćete sutra moći pogledati na našem YouTube kanalu.

Novi ambasadori na Vijugi su već započeli s biranjem radova, a mi smo ih pitali da nešto kažu o njima samima kako bi ih bolje upoznali.
Doista smo sretni što imamo tako iznimne umjetnike na Vijugi, a mi smo uspjeli izdvojiti njih osmero kako bi bili naši ambasadori i proširili umjetnost van Vijuge!💚

Ivana i  Čedomira odabrali su veoma odlične radove. Kao što svaki rad umjetnika govori za umjetnika i više od tisuću riječi, tako i sami naš izbor onog čemu ćemo se diviti govori o nama. I dakle preostaje nam jedino da vidimo koje su to divne radove izdvojili u moru zvanom Vijuga.

Autori Goran Mirosavic Branko Jović Fotograf  Ljubica_K_P Anita Janković Fatma 

Reposted Mihael's album.

U ovom izboru će nam pomoći naše pobjednice u nagradnoj igri koja se održavala tijekom 5 mjeseca na našem Instagram profilu. Pobjednice su osvojile mogućnosti da biraju najbolje radove s Vijuge i popuste u web shopu na Prime Vijugi. A koje su to naše pobjednice nagradne igre?  MarA i Anđela Jokić. Pogledate koje su radove odabrale na linku https://www.prime.vijuga.com/editor-of-the-week-specijal-mara-i-andela-jokic/ a autori radova su Vanja Zanze Ivana Mihovil Pintarić Tatjana Brulja Anita Novaković Aleksandra (photo_by_ana98)  Minja Milanovic Nikola (@johnny_the_photographr) Nina Pocuca Art Maja Vranić 

[VAŽNO] 

Reposted Stella's album.
Reposted Ljubica_K_P's album.

Što nam radite ovog vikenda? :) 
Mi pripremamo nove aktivnosti za sljedeći tjedan... Jedva ih čekamo pokazati 😍

Info
Your art:
Photography, Painting, Handicraft, Graphic design, Digital art, Sculpture art
Country:
Croatia
Gender:
Man
Age:
26
Full Name:
Vijuga
My Albums

Citati

  •  · 
  •  · Vijuga

Vijuga

  •  · 
  •  · Vijuga