Vijuga

Vijuga is a platform that connects artists, art lovers and sellers of materials and  accessories for artists in one unique place.

It gives artists the opportunity to present themselves, win new customers and new oportunities for present their work in galleries.

For art lovers there is opportunity to enjoy top artists and their fantastic work that they create with a lot of love and passion.

The main goal of Vijuga is to gather artists who invest in their work with a lots of love, passion and energy.

We believe that such work are most valuable.We offer sellers a top service for the promotion of their companies and products through a unique partnership system.

Facebook: https://www.facebook.com/vijuga.com.hr/


Prime Vijuga: https://www.prime.vijuga.com/[MOTIVACIJA NA VIJUGI] Završavamo 11. mjesec a ulazimo u 12. mjesec koji je za sve nas poseban!
Zahvalite se svima koji Vas podržavaju i koji vjeruju u Vas! Jer su oni Vaša najveća snaga💚
 
 
[MOTIVACIJA NA VIJUGI] Woww!! Kako odličan tjedan iza nas! Hvala Vam što ste dio Vijuge i što nam pomažete da pokažemo ono najbolje od naših umjetnika!

[MOTIVACIJA NA VIJUGI] Novi uspjesi se postižu se otkrivanjem novih puteva.

Danas je pravo vrijeme da krenemo na novo putovanje. Putovanje koje će nas dovesti na nove vrhove!

[MOTIVACIJA NA VIJUGI] Za sreću je potrebno malo ali ponekada zaboravimo pogledati oko sebe. Zato pogledate danas i zahvalite se na sreći kojoj imate danas uz sebe 💚

Reposted Nina Pocuca Art's album.

acrylic on canvas, 100x80 cm

Reposted Miki Ivanov's album.

Realisticna dela, pejsaze i mrtve prirode

+6
Prije nego što napravimo velike promjene na Prime Vijugi vrijeme je da uživamo u odličnim radovima koje su izabrale naše odlične ambasadorice. Koje su to ambasadorice, koji radovi te koje to novosti radimo na Prime Vijugi. Pa krenimo redom.

Editor GRAHOVEC PETRA  Maja Dabetić z
Odabrani umjetnici Aleksandra (photo_by_ana98)  Stella Perica Marin_Art Karmen Simicic  Milena Veselinović Suzanne Try Jovana Kovačević  Dženis Hasanica Selena Tabakovic Bozana Kovacevic 

[VIJUGA] Imamo čast predstaviti tri tj dvije odlične umjetnice s Vijuge koje su organizirale Tradicionalnu izložbu studenata u Čačku.

Poslušajte njihovu priču o samom počecima ovog odličnog događaja u kojem samo i mi bili gosti ove godine te uživali u odličnim radovima. Aleksandra  Ivana Marija TIS  

Velika nam je čast što je danas u uredu Vijuge bila naša talentirana umjetnica TakacNatasa sa kojom samo napravili intervju kojeg ćete sutra moći pogledati na našem YouTube kanalu.

Novi ambasadori na Vijugi su već započeli s biranjem radova, a mi smo ih pitali da nešto kažu o njima samima kako bi ih bolje upoznali.
Doista smo sretni što imamo tako iznimne umjetnike na Vijugi, a mi smo uspjeli izdvojiti njih osmero kako bi bili naši ambasadori i proširili umjetnost van Vijuge!💚

Ivana i  Čedomira odabrali su veoma odlične radove. Kao što svaki rad umjetnika govori za umjetnika i više od tisuću riječi, tako i sami naš izbor onog čemu ćemo se diviti govori o nama. I dakle preostaje nam jedino da vidimo koje su to divne radove izdvojili u moru zvanom Vijuga.

Autori Goran Mirosavic Branko Jović Fotograf  Ljubica_K_P Anita Janković Fatma 

Info
Your art:
Photography, Painting, Handicraft, Graphic design, Digital art, Sculpture art
Country:
Croatia
Gender:
Man
Age:
26
Full Name:
Vijuga
My Albums

Citati

  •  · 
  •  · Vijuga

Vijuga

  •  · 
  •  · Vijuga