Sandra Bogdan Rakić

New Album
Not logged in users can't 'Create Album'.
Added an album 

Tehnika  akril

27 x 37 cm

Moj novi rad inspiriran antičkom legendom o šumskim nimfama iznimne ljepote.

Added an album 

My artworks

Acrylic paintings

Artist

 

changed a profile picture 
Added an album 

Na XII Salonu fotografije u Zagrebu dodijeljena mi je treća nagrada za moju autorsku fotografiju u sklopu foto natječaja MINIJATURE 2022.

U organizaciji udruge Fijaker u Zagrebu, održana je foto izložba MINIJATURE 2022. na kojoj sam sudjelovala sa svoje tri autorske fotografije.

changed an album 
Added an album 

 

"Beatrice"🎨✨️🖌
Završena je moja nova slika pod nazivom "Beatrice", nadahnuta stvarnim likom Beatrice Portinari koja je bila mladenačka ljubav Dantea Alighieria.
Beatrice simoblizira nedostižnu ljubav kojoj jedan pjesnik, pisac ili umjetnik teži. Beatrica je umrla vrlo mlada 1290., kada je napunila tek 24 godine.

Moje umjetničko djelo
"Beatrice" 25 x 40 cm
Slika akrilom na lesonitu


Added an album 

ZBORNIK MAŠTE, knjiga u kojoj su objavljeni i moji slikarski radovi. Knjiga je rezultat umjetničkog međunarodnog projekta, prezentacija književnosti i likovnog stvaralaštva. Knjiga je izašla iz tiska u mjesecu listopadu.

changed an album 
Added an album 

Moja prva samostalna izložba  fotografija pod nazivom "Limit na snove" postavljena je u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek, Ogranak Industrijska četvrt i može se pogledati tijekom mjeseca listopada 2022. godine.

+1
Added an album 

My photography❤

Added an album 

Moj novi rad, akrilno slikarstvo,  26x40 cm, akril na lesonitu

 

Added an album 

My photography📷❤🦋