Feed Item
Added an album 
Dobro jutro.
Još jedna pročitana 😀
Boje mjeseca - Petra Grahovec
Prije dojma moram napomenuti da nisam ljubiteljica žanra. Iskreno, nikada ne bih posegnula za knjigom s vampirima i čitam ih jedino kada je riječ, kao i u ovom slučaju, o domaćem autoru, odnosno, autorici.
Knjiga me posve iznenadila. Naravno, vampiri su glavni protagonisti, no Petra je u priču unijela emocije i pravu, istinsku ljubav što mi je itekako utjecalo na cjelokupan dojam. Tu je i stil pisanja koji mi je baš legao, kao i kvalitetni opisi kojima Petra ne guši, naprotiv, odmjereno čitatelju dočarava mjesta i radnju.
Ni u jednom trenutku knjiga nije dosadna. Napeta je i kroz priču se nižu zanimljivi događaji koji su me se dojmili te sam i naučila ponešto o samim vampirima 😀 A moram spomenuti i impresivne borbe.
Doista mogu reći da mi se knjiga svidjela i potaknula me na razmišljanje... Možda bih češće trebala posegnuti za žanrom.
Srdačno preporučujem.
Knjigu možete kupiti od autorice.
Sadržaj:
"Zar je baš za njezin osamnaesti rođendan moralo sve krenuti po zlu? Zar je umjesto radosti i veselja morala izgubiti ono najdragocjenije, ono bez čega se ne može živjeti, svoje srce.
Njegova pojava toliko markantna i neodoljiva te jeziva tamna strana njegovog bića, obilježile su je za cijeli njen život, ma što život, za cijelu vječnost.
Ipak je ona Rebeeka Strong pronašla bijeg iz svojih noćnih mora uz svog sina i najbolju prijateljicu Aliu.
Međutim, ne bi to bila sudbina po njenom kroju, da je ledene sive oči i skoro pa savršena pojava Alekseja Nikolajeva Ivanova nisu ponovo vratile u vrtlog bjesomučnih emocija.
Bježeći od njega, nezaustavljivo mu postaje sve bliskija. Dok im breme prošlosti razornom jačinom puše za vratom, hoće li mu zajedničkom borbom i hrabrošću uspjeti uteći i zajedno izgraditi budućnost?
Otkrijte čitajući ovu "krvavo" slasnu romansu."
#4
Božana Čosić- pisac
Comments
Info